KrusevART

art gallery paintings design graphics photos

Изложба “Майски Дни”

May25

 Майски дни - изложба

Сдружение „ГОАРТ“ кани всички почитатели на изкуството в градска художественна галерия „Недялко Каранешев“ на 28-ми май 2010 г. от 10.30 часа на откриване на изложбата – „Майски дни“.  В изложбата ще участвам с две живописни платна.

Цветя - живопис

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens

Пролетен салон

March16

 В четвъртък 18 март 2010 г. в 17.30 часа в градска художественна галерия “Недялко Каранешев ” гр. Горна Оряховица се открива “Пролетен салон” в който ще взема участие с три мои абстрактни платна.

 

 

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens

Коледна изложба

December14

Коледна изложба на горнооряховските художници ГоАрт и приятели ще се открие на 17.12.2009 г. /четвъртък/ от 17.30 часа в ГХГ “Недялко Каранешев” Горна Оряховица.

Аз/П. Крусев/ ще участвам с три картини - живопис, каня всички приятели и почитатели на изкуството на откриването.

ГОарт коледна изложба

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens

Покана за изложба

October16

Днес 16.10.2009 г. от 17.30 часа ще се открие изложба - Есенен салон на изкуствата в градска художественна галерия “Недялко Каранешев” - град Горна Оряховица. Каня всички приятели и познати на откриването - ще има и коктейл :) В изложбата ще участвам с най-новите си картини - Три пейзажа инспирирани от есенните ми разходки по балкана.

Пейзаж  Пейзаж II  Пейзаж III - Петър Крусев

По вече за сдружение ГОАРТ на www.goart.wordpress.com

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens

10-ти пленер Живописатира

May26

Днес започва 10-тия юбилеен пленер Живописатира в Горна Оряховица, на който тази година ще участвам отново. Пленерът ще се проведе на хижа “Божур” в оклностите на града сред красива природа. Започва днес на 26 май и ще продължи до 30 май 2009. По традиция участниците и в таз годишния пленер са 12-сет. като 6 художници са от Горна Оряховица - Илия Банков, Роза Абаджиева, Стефан Балтов, Янко Янков, Петър Крусев и Валя Григорова и 6 художници гости от страната тази година са - Красимир Коцев от Плевен, Камен Кисимов от Ловеч, Георги Караилиев от Трявна, Йорданка Шиякова и Румен Трифонов от Габрово и Валентин Георгиев от Русе.Като изложбата със творбите от пленера ще се открие от 12 часа на 29 май 2009 в Младежкия дом на Горна Оряховица - точно за празника на града и в навечерието на друг популярен празник във града “Празник на суджука”.Живописатира 10-ти пленер

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Art, News | No Comments »

Царят оценява творбите…

May25

На 25 май 2009 г. Симеон Сакскобурготски посети изложбената зала в Горна Оряховица и разгледа изложбата на нашето сдружение ГОАРТ -/ на 13 художници от Горна Оряховица/ На снимката царят се взира в моите творби и тия на колегите с интерес :)

Царят оценява творбите…

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens