KrusevART

art gallery paintings design graphics photos

Снимки от Родопите

August18

Понеже наближава есента и вече с нетърпение чакам отново гората да се обагри в чудни цветове и да поемем с приятели отново към Родопите се сетих за пътуването ни с кмета, даскала и попа :) от есента на 2008 година. Беше едно незабравимо преживяване сред природата и хората на Родопа планина. Три дена кръстосахме от изток на запад целите Родопи - срещнахме много интересни хора, попаднахме на автентични и чудно красиви места. Сетих се за едно черно бяло слайдшоу което направих миналата година след връщането ни от Родопите. Кмет, даскала и попа - които са главни герой във слайдшоуто ми със снимки от Рдопите са всъщност Чуков/кмета/, Гецата/попа/ и Стефан/даскала/ мои приятели фотографи с които така на майтап си викахме помежду си, а в последствие стана и като нарицателно и малко и като виц се получи. Приятно гледане.

От  тук може да изтеглите Слайдшоуто - С кмета, даскала и попа из Родопите!

Под дървото  Дядо Катрев  Гела

P.S. Във кадрите от слайдшоуто със снимки от Родопите със се опитал да покажа другото лице на планината Родопа - хората от малките забравени махали в сърцето на Родора планина и техния не дотам “цветен” живот на места където хляба го карат веднъж в седмицата, магазини нямаи в по вечето случай от 20 -къщички обитаеми са една две. Една история за един чудно красив край и хора с трудна съдба.

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Photo | No Comments »

Беклемето - Козя стена

August13

Това е невероятно красиво място за любителите на планинската фотография. С безброй редуващи се в далечината планински ридове и стръмни почти отвесни наклони с доста екстремно изкачване. Това е и едно от малкото места в България където може да се види еделвайс сгушил се между тревите на най-отвесните и непрестъпни места високо в сърцето на планината .

Беклемето - Козя стена

Беклемето  Козя стена  Козя стена II

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Photo | No Comments »

Kart in Outdoor-photos.com

August5

Скоро открих, че Петър Крусев - Kart присъства в интернет пространството като фотограф - пейзажист :)

и в този украински сайт www.outdoor-photos.com

Petar Krusev in Outdoor-photos  Old Fortress

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Photo, News | No Comments »