KrusevART

art gallery paintings design graphics photos

Тежката артилерия

October28

Тежката артилерия настъпва в Родопите напред с L-ките ;)   -  Сашо Иванов, Гецата и Чуков.

Тежката артилерия

Тежката артилерия 2

Тежката артилерия 3

Тежката артилерия 4

Сашо Иванов

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Photo, News | No Comments »

Снимка на деня Photo-cult

October21

Отново моя снимка “Deep in the forest” е снимка на деня във фото сайта Photo-cult.com

Deep in the forest

Фото култ

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Photo, News | No Comments »

Снимка на деня

October20

Изгубените цветове на есента

Днес снимката ми “Изгубените цветове на есента” е снимка на деня във фото-сайта www.4coolpics.com , така също  е снимка на деня и във фото сайта фотокулт   http://photo-cult.com/ За първи път снимката ми е снимка на деня едновременно във два Фото сайта в един и същи ден.

Снимка на деня  Снимка на деня

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Photo, News | No Comments »

Покана за изложба

October16

Днес 16.10.2009 г. от 17.30 часа ще се открие изложба - Есенен салон на изкуствата в градска художественна галерия “Недялко Каранешев” - град Горна Оряховица. Каня всички приятели и познати на откриването - ще има и коктейл :) В изложбата ще участвам с най-новите си картини - Три пейзажа инспирирани от есенните ми разходки по балкана.

Пейзаж  Пейзаж II  Пейзаж III - Петър Крусев

По вече за сдружение ГОАРТ на www.goart.wordpress.com

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens

Снимка на деня

October14

На юг от Рая

Днес снимката ми “На юг от Рая” е снимка на деня във фото сайта Photo-cult.com

Посвещавам снимката на моя син Борис , който днес 14 октомври става на 3 години. Надявам се когато порасне също така силно да обича фотографията и природата на България! Да е жив и здрав и все така да ни радва със щтуротийките си… за които може да научите на личният му блог bori.krusev.com

Снимката я направих в местността РАЯ на 11 октомври около 2 часа следобед точно преди да се забули целият връх в прииждащите облаци и мъгли от северозапад, може би беше един от последните истински топли и приятни есенни дни на тази година. Ден след това температурите паднаха с 20 градуса - силен вятър и дъжд, а по прогноза се очаква и първият сняг за годината на връх Ботев.

Photo-cult

Местността РАЯ с хижа Рай, Райското пръскало(най - високия водопад в БГ - 124,5м) и южните склонове на връх Ботев(2376м). Намира се над град Калофер в Калоферската планина - Средна Стара планина.
Местност­та попада в територията на най - големия старопланински резерват “Бяла Река”(”Джендема’) - 4220,6 хектара. Обявен е за биосферен резерват през 1958г по програмата на ЮНЕСКО.
Преоблада­ват буково - габърови и буково-елови гори. Срещат се мечки, вълци, глигани, диви кози, диви котки, елени, царски и скален орел и др.
Връх Ботев е най - високия връх в Стара планина(2376м). Върхът представлява масивна планинска заравненост, която се извива на североизток, постепенно се стеснява и завършва с в. Малък Юмрук.
По склоновете на връх Ботев се намират Северния и Южния Джендем.Местност­та попада в територията на най - големия старопланински резерват “Бяла Река”(”Джендема’) - 4220,6 хектара. Обявен е за биосферен резерват през 1958г по програмата на ЮНЕСКО.
Върхът е и един от най - негостоприемните в Бг. Само 60 дни в годината времето е ясно и тихо. Така че може да се каже че имах и късмет и шанс пък мога да кажа и привилегията да бъда на едно от най-красивите места в България в подходящия момент и време. За което благодаря на господ. Наистина в този миг се чувствах , че съм попаднал в РАЯ /на фотографите / :) Желая на всички ви късмет!


Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Bobo, Photo, News | No Comments »

Бобо - снимка на деня

October13

Днес един ден преди Бобо да празнува третата си годинка  негова снимка е публикувана като снимка на деня в сайта   www.astrohoroscope.info

Бобо

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
posted under Bobo, News | No Comments »